Кирил Петков и Делян Пеевски се скараха жестоко в зала. Това забеляза репортер

...
Кирил Петков и Делян Пеевски се скараха жестоко в зала. Това забеляза репортер
Коментари Харесай

Ще се сбият ли накрая? Пеевски и Кирил Петков се скараха жестоко в парламента

Кирил Петков и Делян Пеевски се скараха грубо в зала. Това видя кореспондент на  " Фокус ". Това се случи по време на дебатите за избор на подуправител на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

Не стана ясно тъкмо какви реплики са си разменили Пеевски и Петков, само че водачът на БСП Корнелия Нинова даде лъч светлина. Ето какво сподели тя от парламентарната естрада:

" Може би целият български народ видя посредством камерите какво се случва тук на първия ред. Естествен излаз от обстановката, в която ни вкара сглобката.

Това напрежение явно ще ескалира.

През цялото време повтаряме, че се събрахте, с цел да разпределяте порциите на властта. Преди малко тук се размениха такива думи, добре, че не ги чу българския народ, единствено видя картината.

Такива думи и такива взаимни обвинявания сред Пеевски и Петков, това нещо не може да продължава, изключително, когато става въпрос за ръководство на страната и за опазване на здравето.

Излезте на открито и се разберете като мъже! ", сподели Нинова.

" Основният провинен да стигнем до тази обстановка в страната се казва Бойко Борисов ", отсече водачът на Българска социалистическа партия. " Ама в този момент седи и ви гледа сеира ", добави тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР